Tilbake til Skritt for skritt – Aktiviteter for barnefamilier

Årets sommerturer hos MiR – 2021

MiR Oslo på plass foran inngangen til Bø Sommarland. Bildet vider fem jenter og aktivitetsleder er klare for å ha det moro i fornøyelsesparken.

En nydelig sommer med masse hyggelige aktiviteter ligger bak oss. Også i år har MiRs lokallag gjennomført flere opplevelsesrike turer i løpet av sommeren.

MiR Øvre Romerike har arrangert tur for familier til Hunderfossen Familiepark og aktivitetsdag på Ekeberg med riding, minigolf og grilling. MiR Oslo har arrangert familietur til Sommarland i Bø. Her fikk vi, i tillegg til å besøke selve Sommarland, prøve mange morsomme aktiviteter og kose oss med lek, grilling og sosialt samvær på Bø Camping. Vi har også samarbeidet med Rabea Movement Norway om hyttetur til Imsdalsskolen. Hytta fikk vi låne av Ringebu Fjellstyre, og MiRs friluftsleder Redwan Abdullahi sørget for gode friluftsopplevelser både for små og store. MiR Bodø har hatt flotte turer og aktiviteter både i byen og i skjærgården. Vårt nyeste lokallag, MiR Stavanger, har deltatt på bærekraftslekene på Gramstad i Sandnes, arrangert av Stavanger Turistforening. De har også vært på utflukt til Kongeparken fornøyelsespark.

Vi er veldig fornøyde med å også i år ha fått gjennomført våre aktiviteter til tross for korona, med gode rutiner for smitteforebygging.

Vi takker Bufdir og Miljødirektoratet som har gitt oss støtte til å gjennomføre turene.

Bilder fra MiR Øvre Romerike

Bilder fra MiR Oslo

Bilder fra Mir Bodø

Bilder fra MiR Stavanger

Permalenke til denne artikkelen: https://www.mirnett.org/wp/prosjekter/familie-og-samfunnsliv/3-aktiviteter-for-familier-i-fattigdom/arets-sommerturer-hos-mir-2021-page/