Tilbake til Hva er MiR?

Ansatte

Hege Kristin Iversen

Daglig leder

Er utdannet Master of Science i Development Studies, hvor hun gjorde sitt feltarbeid i Nord-Uganda og skrev masteroppgave om reintegrering av tidligere barnesoldater til lokalsamfunnene. Hun har også sosialantropologi og samfunnsgeografi i fagkretsen. Hege har jobbet i mange år med barn, unge og nærmiljø. De seneste årene har hun arbeidet i et kommunalt tiltak for enslige mindreårige flyktninger. Hege har to døtre skolealder, og er aktiv og engasjert i sitt nærmiljø.

Telefon: + 47 465 11 176 / E-post: hege@mirnett.org

Claudette Vigueras

Koordinator

Claudette er koordinator for MiR-Oslo. Hun er ansvarlig for «Åpen møteplass» og leder også andre prosjekter og aktiviteter.

Claudette er utdannet innen internasjonale relasjoner med fokus på kultur, miljø og utvikling. Hun har lang erfaring innen administrasjon og undervisning, hvor hun har 8 års arbeidserfaring i norske skoler, hvorav hun i 4 år har jobbet med et prosjekt som kulturutøver. Claudette har erfaring fra arbeid med barn og voksne. Hun har også erfaring fra å jobbe med performance, som danselærer og yogainstruktør. Claudette er mor til to jenter.

Telefon +47 410 44 749/ E-post: oslo@mirnett.org

Maryam Issa

Prosjektleder

Maryam leder prosjektet «Min første fritidsaktivitet» og er kontaktperson for MiR-Ung.

Telefon +47 473 48 625/ E-post: maryam@mirung.org

Hans Petter Wiken

Organisasjonkonsulent – kommunikasjon

Hans Petter har bachelor i samfunnsgeografi fra UIO og Master of Science i Development Studies, hvor han gjorde feltarbeid i Nord-India med fokus på arbeidsforholdene i internasjonal klesindustri. Hans Petter har jobbet med asylsøkere i mottak og jobbet 4 år i et kommunalt tiltak for enslige mindreårige flyktninger. Etter dette har han jobbet med design, kommunikasjon, film og foto. Hans Petter har en sønn på under 1 år.

E-post: hanspetter@mirnett.org

Permalenke til denne artikkelen: https://www.mirnett.org/wp/om-mir/ansatte/