Tilbake til Skritt for skritt – Aktiviteter for barnefamilier

Vennskap og mestring i MiRs Sommerskole!

MiR arrangerte MiR sommerskole som et tilbud for barn i ferien nå som mye har vært stengt i koronaåret 2020. 15 barn fra 4. til 6. trinn deltok på ulike kreative og morsomme aktiviteter både innendørs og utendørs. Det har vært workshops med maling, kunst og teater, leker og konkurranser – og det har blitt mange turer i nærmiljøet. Barna har fått prøve seg på ting de ikke har gjort før, og de har hatt det veldig gøy.

Knekk inkluderingskoden, som er Frivillighet Norges satsing på inkludering i frivillig sektor, skrev denne fine saken på sine nettsider. Koordinator for MiRs Sommerskole, Maryam Issa, og daglig leder i MiR, Hege Iversen ble intervjuet, sammen med flere av barna som deltok.

Selv om for eksempel Oslo kommune måtte avlyse sin årlige Sommerskole på grunn av smittevernhensyn har likevel mange organisasjoner, bydeler og kommuner laget et innholdsrikt sommerferietilbud til barn og unge. Ta kontakt med din bydel eller kommune for å få en oversikt over hva som skjer der du bor.


MiRs Sommerskole har blitt støttet av Bufdir og Gjensidigestiftelsen.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.mirnett.org/wp/prosjekter/familie-og-samfunnsliv/3-aktiviteter-for-familier-i-fattigdom/vennskap-og-mestring-i-mirs-sommerskole-page/