Tilbake til Oslo

Åpen møteplass med utvidet tilbud

Kursholderne på Åpen møteplass våren 2022 (fra venstre): Whyn Lam (råd og veiledning); Claudette Vigueras (yoga og velværekurs); Gunnhild Aakervik (norskkurs); Mehran Paymard (datakurs).

Siden høsten 2020 har MiR Oslo arrangert Åpen møteplass. Til tross for utfordringer gjennom pandemien har det vært aktiviteter og tilbud om å møtes – og nå er kurs- og aktivitetstilbudet mer omfattende enn noen gang med råd og veiledning individuelt og i grupper.

Åpen møteplass er for alle voksne som bor i Oslo og omegn. Noen av aktivitetene er bare for kvinner, mens andre er for både kvinner og menn. Tilbudet har nå blitt forsterket med mulighet for råd- og veiledning individuelt og i grupper. Utgangspunktet for veiledningen kan dreie seg om det norske arbeidsmarkedet, voksne og barns rettigheter, personlig økonomi, jobb- og karriere og andre temaer som deltakere trenger god og sikker informasjon om.

Møteplass på tirsdager og onsdager
I vår er det på tirsdager er mulighet for råd- og veiledning med Whyn Lam fra kl. 12 – 14. Deretter er det kurs i Yoga og velvære fra kl. 14 – 16 med Claudette Vigueras. På onsdager er det norskkurs gruppe 1 (kl. 10 – 12) og gruppe 2 (kl. 12 – 14) med Gunnhild Aakervik og engelskkurs fra kl. 17 – 19.

25. mai starter tilbudet om datakurs for nybegynnere på to nivåer med Mehran Paymard.
Les mer om kursene og påmelding her.

Tidligere har vi hatt flere malekurs, kurs i hekling med språkcafé, datakurset «D@mer og d@t@» for kvinner, podcast-kurs, dansekurs og en rekke språkkurs i norsk samt lesesirkel.  

Vi tar gjerne imot forslag til kurs og aktiviteter som kan være nyttige for deltakerne!

Tiltaket er støttet av Oslo kommune og NAV

Permalenke til denne artikkelen: https://www.mirnett.org/wp/lokallagene/oslo/apen-moteplass-med-utvidet-tilbud-page/