Gratis kurs i samfunnskunnskap og norsk og digitale ferdigheter

MiR Kompetanse kjører nå gratis kurs i samfunnskunnskap og digitale ferdigheter. 

MiR Kompetanse kjører nå to gratis 30-timers kurs: «Kurs i samfunnskunnskap og norsk» og «Kurs i digitale ferdigheter». Begge kursene har gir mulighet for fysisk eller digitalt oppmøte, og det er fremdeles ledige plasser.

Kurs i samfunnskunnskap og norsk

Gunnhild Aakervik er kursholder for samfunnskunnskaps-kurset. I kurset vil deltakerne lære om blant annet kommunikasjon, arbeidslivet, samfunnet før og nå, helse og ernæring, foreldrerollen og frivillighet. Deltakerne vil få tekster som kursholder har laget om ulike temaer, som vil bli benyttet til samtaler, gruppearbeid, rollespill og i presentasjoner.

Kurset med fysisk oppmøte vil holdes tirsdager og torsdager i bygget «Startblokka» ved Linderud t-bane. Tidspunkt er 10 – 11.30. Digitalt kurs har oppstart 3. september, og vil foregå søndager 18.00–20.30 og torsdager 13.30–16.00.

Se MiRs Kalender for mer informasjon.

Kurs i digitale ferdigheter

Whyn Lam er kursholder for kurset om digitale ferdigheter. På dette kurset vil kursdeltakeren lære de viktigste grunnleggende ferdighetene for å klare seg i hverdagen når det gjelder digitale ferdigheter. Kurset vil blant annet gi deltakeren kompetanse på god bruk av internett, styrke nettvett og digital dømmekraft.  Deltakerene får kartlagt hva slags ferdighetsnvivå de er på, og vil få verktøy og rådgivning ut fra kartleggingen.

Datakurset starter 28.august og er to dager i uken, mandag og onsdag kl 17-19 (i Torggata 31). Det digitale datakurset starter senere i september. Dato kommer senere.

Meld deg på med sms: 90656435.

Se MiRs Kalender for mer informasjon.

Prosjektet er støttet av IMDI.

Kurslederne Whyn Lam og Gunnhild Aakervik.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.mirnett.org/wp/gratis-kurs-i-samfunnskunnskap-og-norsk-og-digitale-ferdigheter/