God jul fra oss i MiR!

MiRs koordinator Claudette Vigueras stilte opp som Lucia under MiRs juleavslutning 13. desember.


Tirsdag 13. desember – på Luciadagen – hadde vi juleavslutning i MiRs lokaler. Med en ekte Lucia i dempet belysning ble det god julestemning i Torggata 31.

Året 2022 nærmer seg slutten – et år som har vært svært begivenhetsrikt for MiR, og juleavslutningen ble en fin anledning for å invitere gjester, frivillige og samarbeidspartnere til en julemarkering med faglig innhold.

MiRs koordinator, Claudette Vigueras, satte stemningen ved å balansere et levende lys på hodet som Lucia. Gjestene fikk etterpå høre historien til Torggata 31, som var tobakksfabrikk drevet av Ukrainske jøder før krigen. MiRs ressursperson, Hans-Jørgen Wallin Weine, professor i sosialt på Høgskolen i Innlandet, holdt foredraget og besvarte en rekke spørsmål fra salen etterpå.    

Det ble deretter servert kaker og kaffe, før MiRs styreleder Whyn Lam, presenterte det nyeste tillegget til MiR Kompetanse – et digitalt kurs om dataspillavhengighet som handler om fakta og myter om dataspill, spillenes psykologi og regulering av spillvaner.

Det ble et veldig hyggelig treff og vi ønsker å takke alle de frammøtte for at de kom på vår juleavslutning. Vi vil også sende en stor takk til alle våre samarbeidspartnere, støttespillere og tilskuddsgivere som har hjulpet MiR med vind i seilene i 2022 – slik at vi kan fortsette å utvide vår aktivitet i 2023!

Vi ønsker dere alle en riktig god jul, og godt nytt år!»

Permalenke til denne artikkelen: https://www.mirnett.org/wp/god-jul-fra-oss-i-mir/