Åpen møteplass med utvidet tilbud

Kursholderne på Åpen møteplass våren 2022 (fra venstre): Whyn Lam (råd og veiledning); Claudette Vigueras (yoga og velværekurs); Gunnhild Aakervik (norskkurs); Mehran Paymard (datakurs).

Siden høsten 2020 har MiR Oslo arrangert Åpen møteplass. Til tross for utfordringer gjennom pandemien har det vært aktiviteter og tilbud om å møtes – og nå er kurs- og aktivitetstilbudet mer omfattende enn noen gang med råd og veiledning individuelt og i grupper.

Åpen møteplass er for alle voksne som bor i Oslo og omegn. Noen av aktivitetene er bare for kvinner, mens andre er for både kvinner og menn. Tilbudet har nå blitt forsterket med mulighet for råd- og veiledning individuelt og i grupper. Utgangspunktet for veiledningen kan dreie seg om det norske arbeidsmarkedet, voksne og barns rettigheter, personlig økonomi, jobb- og karriere og andre temaer som deltakere trenger god og sikker informasjon om.

Møteplass på tirsdager og onsdager
I vår er det på tirsdager er mulighet for råd- og veiledning med Whyn Lam fra kl. 12 – 14. Deretter er det kurs i Yoga og velvære fra kl. 14 – 16 med Claudette Vigueras. På onsdager er det norskkurs gruppe 1 (kl. 10 – 12) og gruppe 2 (kl. 12 – 14) med Gunnhild Aakervik og engelskkurs fra kl. 17 – 19.

25. mai starter tilbudet om datakurs for nybegynnere på to nivåer med Mehran Paymard.
Les mer om kursene og påmelding her.

Tidligere har vi hatt flere malekurs, kurs i hekling med språkcafé, datakurset «D@mer og d@t@» for kvinner, podcast-kurs, dansekurs og en rekke språkkurs i norsk samt lesesirkel.  

Vi tar gjerne imot forslag til kurs og aktiviteter som kan være nyttige for deltakerne!

Tiltaket er støttet av Oslo kommune og NAV

Permanent link to this article: https://www.mirnett.org/wp/apen-moteplass-med-utvidet-tilbud/