Vellykket årsmøte for MiR-Ung!

Helgen 5. og 6. september avholdt MiR-Ung årsmøte hvor det ble valgt inn nytt styre for det kommende året. Det var representanter fra nord til sør i Norge, med ungdommer fra våre lokallag i Bodø, Kristiansand, Fredrikstad, Øvre Romerike og Oslo.

I forbindelse med årsmøtet ble det arrangert kurs hvor målet var å gjøre ungdommene bedre rustet og mer engasjert til å drive organisasjonen videre. Kursdeltakerne delte egne erfaringer og ble bedre kjent med organisasjonen.

Lørdagen ble avsluttet i klatreparken i Groruddalen, og med et godt vegetarlasagne-måltid i lavvo. Dagen etter fikk deltakerne et foredrag fra LNU som handlet om rekruttering og å vekke ungdommenes engasjement. Det ble også et workshop med Redd Barna som satte søkelys på sikkerhet og trygghet i møte med barn og unge. Årsmøtehelgen ble i følge ungdommene selv en lærerik helg for hver enkelt og for organisasjonen som helhet.

Disse ble valgt inn i det nye styret (fra venstre): Samsam Mahad Issa, Maryam Abdirashid Issa, Paulina Zvezdova, Zaynab Hakem Abbas (vara), Sara Morvarid Paymard (styreleder), Abdi Alrahman Yusuf, Abdirizak Yusuf (vara) og Redwan Abdilahi Kahiye.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.mirnett.org/wp/vellykket-arsmote-for-mir-ung/