Vil du feire mannsdagen med MiR?

I forbindelse med den internasjonale mannsdagen inviterer vi til konferanse på Kulturhuset i Oslo 19.11. Det vil være samtaler med Abbas Ghulam og Toni Usman, og du vil få kjennskap til forskjellige mannsgrupper i Oslo og Stavanger og hva de jobber med.

Ghulam Abbas er mannen som politiet pekte ut som en av Norges farligste menn og leder av B-gjengen. Han levde i mange år et farlig liv med skytevåpen, narkotika, dyre biler og bodde på de beste hotellene. Han vil snakke om hva det var som gjorde at han endte opp som han gjorde og hva som var hans vendepunkt. Han har snudd om på livet sitt og jobber nå med ungdommer og vil komme med tips for hva fedre kan gjøre for sine barn.

Toni Usman er aktuell med teaterstykket Hundre%, der hovedpersonen Farooq Ghuman, en norskpakistansk forsvarsadvokat, sliter med å finne sin identitet som ektefelle, far og mann. Han er ikke lykkelig og søker hjelp hos kjendispsykiateren Åsmund Haldorsen for å finne den dype lykkefølelsen med en kraft som vil få ham inn i lykkeland. Toni Usman skal reflektere over idealer om menn generelt og minoritetsmenn spesielt er til hinder for å kunne definere sin egen identitet.

Gratis. Lunsj inkludert.
Det blir mulig å kjøpe signert bok «Gudfaren – om B-gjengen, integrering og livet i den kriminelle underverden».

Påmelding innen 15.november via link:
https://forms.gle/6LPRrHwFb7KAzBTi8

For spørsmål og mer informasjon, send en e-post til oslo@mirnett.org eller SMS til 410 44 749.

BEGRENSET ANTALL PLASSER!!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.mirnett.org/wp/vil-du-feire-mannsdagen-med-mir/