MiR Grimstad med flott familiedag i vårvær

MiR Grimstad klarte å få med seg over 100 personer ut til Helleviktangen på familiedagen 18. februar. Ingen dro sultne hjem etter grillfesten.

18. februar arrangerte MiR Grimstad familieutflukt til Hasseltangen. Totalt ble over hundre personer med, hvorav 50 var barn og 10 ungdom. Deltakerne ble rekruttert gjennom eget nettverk og gjennom voksenopplæringen i Grimstad.

De fleste av deltakerne kom med bussen som MiR Grimstad hadde leid for anledningen. Dagen begynte med en deilig lunsj, og det ble arrangert en rekke aktiviteter som fotball og volleyball og andre leker. Barna som ønsket fikk ansiktsmaling. På ettermiddagen ble bordene duket for en stor og imponerende grillfest.

Familiedagen ble en stor suksess ­– mange av deltakerne fortalte at dette var noe de ønsket å gjøre mer av!

Utflukten til MiR Grimstad ble støttet med midler fra Bufdir.

MiR Grimstad ble etablert i 2021 og er opptatt av å tilby aktiviteter som fremmer læring og kunnskap. Et godt eksempel på det er Mir Grimstads ukentlig leksehjelpsordning som holder åpent to kvelder i uka, hvor det også blir servert mat. De arrangerer også en rekke sosiale aktiviteter, overnattingsturer, utflukter og familiefester.Les intervju med initiativtaker for MiR Grimstad, Qosay Abusharkh her.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.mirnett.org/wp/mir-grimstad-med-flott-familiedag-i-varvaer/