NordSalten skriver om tur til Steigen

MIR-Bodø var så heldig å besøke Steigen for et par uker siden. Under en utflukt til Bogøya ble Mayada Mustafa fra MIR Bodø og Catalina Lopez som jobber fra Oslo intervjuet av lokalavisen «NordSalten.»

nordsalten

I papirutgaven av avisen, som kom ut 30.sept, kan vi lese at 16 medlemmer fra MIR-Bodø dro på hyttetur til Steigen og at de overnattet i «Gammelhuset» i Leirvik.

Mayada og Lopez forteller til journalist Karoline O.A. Pettersen hva MIR er og at MIRs lokallag ofte arrangerer forskjellige møter og aktiviteter. Lopez sier til NordSalten at MIR er opptatt av integrering og at vi ønsker å vokse som organisasjon slik at vi kan tilby enda flere aktiviteter og sette i gang enda flere tiltak for våre medlemmer.

MIR-Bodø hadde en veldig trivelig tur; Mayada Mustafa sier til avisen:

«I dag har vi vært flere timer her på Liland friluftsområde, og det er jo så kjekt og få båle, grille, la barn og voksne boltre seg sammen, og bli kjent med hverandre i den fine naturen».

Den hyggelige vertinnen Marthe-Rita fra «Gammelhuset» syntes det var artig hun fikk være med. Hun legger til:

«Før jeg pensjonerte meg jobbet jeg jo i voksenopplæringa i mange år, noe som var mitt hjertebarn. Så det å få mulighet til å bidra med utleie av Gammelhuset, og til å involvere meg med så mange fine mennesker på denne måten, setter jeg stor pris på»

 

Permalenke til denne artikkelen: https://www.mirnett.org/wp/nordsalten-skriver-om-tur-til-steigen/