MiR på plass under Arendalsuka

Jenter kledd med hijab passerer MiRs Roll-up foran teltet der vi hadde stand under Arendalsuka.

Takket være Batteriet Sør i Kristiansand fikk MiR og MiR-Ung presentert seg med stand under Arendalsuka i år. Det ble en lærerik opplevelse som vi ønsker å gjenta.

Khawla Atawi, koordinator i MiR Kristansand og Masa Atawi, styreleder i MiR-Ung Kristiansand, promoterte organisasjonene i teltet i sentrum. Vi delte ut brosjyrer på en rekke forskjellige språk, og kom i kontakt med interesserte forbipasserende.

MiR var også publikum under den høyaktuelle paneldabatten arrangert av Bufdir: “Pandemi – kan erfaringene gi barn og unde bedre tjenester?” som vi anbefaler alle å få med seg. Debatten tok utgangspunkt i hvordan pandemien har råket hardest ut over grupper og individer som fra før hadde flest utfordringer i form av utenforskap og ensomhet – og hvordan man kan benytte lærdommer fra pandemien for å styrke arbeidet inn mot disse gruppene. I debatten stilte barneombud Inga Bejer Engh, direktør i Bufdir, Mari Trommald, divisjonsdriektør i Utdanningsdirektoratet, Anne Kleiven, områdedirektør i KS, Helge Eide, divisjonsdirektør i Helsedirektoratet, Linda Granlund og statsforvalter i Innlandet, Knut Storberget.

Debatten kan ses her: https://www.facebook.com/bufdir/videos/325086239095481/

Permalenke til denne artikkelen: https://www.mirnett.org/wp/mir-pa-plass-under-arendalsuka/