Internasjonal uke i Bodø

19.-26. oktober ble tradisjonen tro Internasjonal uke arrangert i Bodø, med et spennende og mangfoldig program. Ukas mål er å gi økt kunnskap og forståelse om FNs bærekraftsmål, øke internasjonal forståelse gjennom kulturelt mangfold, og ikke minst å vise fram det store internasjonale og flerkulturelle engasjementet i Bodø. 
MiR og MiR-Ung i Bodø har spilt en aktiv rolle i planleggingen og gjennomføringen av Internasjonal uke. Vår lokale koordinator Mayada Mustafa har sittet i arbeidsgruppa som har planlagt arrangementet, sammen med representanter fra kommunen og andre frivillige organisasjoner. Hun har i samarbeid med Arabisk Forening i Bodø fått med seg foreldre og ungdommer som har bidratt med mat og aktiviteter til åpningsfesten. 
MiR-Ung har i tillegg vært medarrangør av en ungdomskonsert, hvor de var ansvarlig for pynting, matlaging, servering og rydding. 
Det er flott å se våre frivillige i Bodø bidra på en slik positiv måte til et flott og spennende arrangement i regi av kommunen. Vi gleder oss allerede til neste år!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.mirnett.org/wp/internasjonal-uke-i-bodo/