Tilbake til FAMILIE- OG SAMFUNNSLIV

Problematisk spilling i innvandrerfamilier

Klikk på bildet over for å se video

MiR har fått støtte av Helsedirektoratet til et prosjekt for å lage film for foreldre om hvordan de kan sette gode grenser for barn som spiller for mye. Vi skal tekste snuttene på forskjellige språk og spre de allerede produserte brosjyrer.

I 2016 laget vi brosjyrer i 10 forskjellige språk som kan lastes ned på Mirs nettsider eller bestilles. Brosjyrene har blitt testet på familier med innvandrerbakgrunn der vi har fått gode tilbakemeldinger. For tips om hvordan du kan snakke om spill med dine barn, trykk her.


Se alle brosjyrene og les mer om dataspillprosjektet her

 

 

Permalenke til denne artikkelen: http://www.mirnett.org/wp/prosjekter/familie-og-samfunnsliv/tiltak-mot-problematisk-spilleatferd/

Spiller barnet ditt for mye?

Helsedirektoratet har gitt støtte til Multikulturelt Initiativ og Ressursnettverk for prosjektet om dataspilladferd. Denne filmen inngår i tiltaket og er rettet mot foreldre som ønsker tips om hvordan de kan sette gode grenser for barn som spiller for mye. Språk: Norsk og somalisk Du kan lese mer om prosjektet her:  

Styreleder Whyn Lam holder innlegg på Dataspillkonferansen 2018

Dataspillkonferansen 2018 arrangeres i regi av Medietilsynet, og i  år holder styreleder i MiR, Whyn Lam, innlegget «Foreldrerollen og dataspill: Er det forskjell mellom innvandrere og etniske nordmenn?» MiR har laget en rekke filmer som dreier seg om dette temaet, og som dere kan se på MiR sine ressurssider. Lam har jobbet med dataspillproblematikk knyttet …